Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ron Keesman wordt onze padeltrainer

We zijn super blij dat Ron onze Padelleraar wordt. Hij gaat op de woensdag en donderdag lesgeven.

Hoi, mag ik mij even voorstellen; mijn naam is Ron Keesman, ik ben 46 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Ik ben getrouwd met Iris en samen hebben wij 2 kinderen van 7 (Luuk en Sarah)
In een jong verleden heb ik al tennisles gegeven bij ETC, maar vanaf 1 juli 2022, zal ik bij ETC de padellessen gaan verzorgen. Ik speel zelf al 6 jaar padel en ben er erg enthousiast over. Leuk dat er veel van jullie enthousiast zijn geworden tijdens de kennismakingsclinics die ik voor jullie heb mogen verzorgen.
Padel lijkt erg veel op tennis, maar vergt toch net een andere manier van denken en slaan. Ik hoop jullie de fijne kneepjes van het spel te kunnen leren. Ik ga op woensdagen en donderdagen lesgeven in periodes van 10 lesweken. Wil je deelnemen aan de trainingen stuur dan een mailtje naar: padeltrainerETC@hotmail.com of meld je aan per whatsapp: 06-27036875