Buddy programma

Je wordt lid van ETC, je heb je opgegeven en wat nu. Je kent daar nog helemaal niemand de drempel ligt heel hoog, zeker bij een individuele sport als tennis. Alleen tennissen gaat nu eenmaal niet en je komt ook niet gelijk in een team.

Hoe heeft ETC dat aangepakt.

Een van onze ambassadeurs neemt contact met je op en maakt een afspraak met je op het tennispark en overhandigt je het KNLTB-pasje, geeft je een rondleiding en legt uit hoe de KNLTB club app werkt. En brengt het buddy programma onder de aandacht hierbij kan je aangeven of daar behoefte aan is. Een aantal van onze leden hebben zich opgegeven als buddy om nieuwe leden te introduceren binnen de vereniging, zo kunnen ze een balletje met je slaan of je meenemen naar een toss ochtend / avond.

Zo leer je snel veel mensen kennen en ben je in no time opgenomen in een grote groep tennissers. Als je zou willen lessen kan je buddy je introduceren bij de leraren van onze tennisschool dan kan je daar snel aan mee doen. Door je tijdelijke buddy weet je waar je altijd met vragen terecht kan.

Interesse in ons buddy programma?
Je kunt het op twee manieren kenbaar maken:

Hieronder zie je foto’s van onze leden die je graag helpen om je zo snel mogelijk thuis te voelen bij ETC. We proberen een zo goed mogelijke match voor je te vinden.