Skip to content Skip to footer

MEET & PLAY Baanverhuur

Padelbanen en tennisbanen van ETC zijn nu ook te huur via Meet & Play. Meet & Play is hét boekingsplatform voor tennis en padel in Nederland. De banen zijn eenvoudig te huren via de Meet & Play-app, die te downloaden is via de app-stores van Apple en Google. Boeken kan ook via de website van Meet & Play, hier zijn ook de prijzen te vinden.


Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen spelen, maar wij geven onze leden voorrang bij het reserveren. Daarom kun je als huurder in de piekuren door de weeks op dit moment niet reserveren. Heb jij een baan geboekt en ben jij enthousiast: Mocht je overwegen lid te worden? Schrijf je dan in via https://www.enkhuizertc.nl/vereniging/lidmaatschap/. Je kunt bij ons parkeren op de parkeerplaats naast ons sportcomplex, fietsen kunnen gewoon op ons eigen terrein gestald worden. Onze padel en tennisbanen zijn buiten waardoor je altijd de nodige vitamines opdoet.

Hoe werkt het?

  1. Zoek op basis van postcode of woonplaats een padellocatie bij jou in de buurt. In ons geval ENKHUIZER T.C.
  2. Kies je favoriete tijd en datum. Boek je tennis of padelbaan, eventueel inclusief rackets en ballen.
  3. Je ontvangt een bevestiging van je boeking met daarin alle benodigde informatie. Ontmoet je vrienden op de club en geniet van het spelen.

Huur via Meet & Play een baan bij ETC en ervaar padel of tennis op onze mooie vereniging.