Skip to content Skip to footer

Tossen

Ook dit seizoen is er elke maandag, met uitzondering van de toernooiweken, weer toss tennis. Gezellig op de maandagavond vanaf 19.00 uur een balletje slaan met en tegen andere leden van de club.

Voor degene die nog niet bekend zijn met toss tennis hier nog een korte uitleg:

Met ingang van 2019 mag degene die maandagavond bardienst heeft zich ook ontfermen over de Toss. Bij de bardienst kan je je pasje inleveren, de bardienst maakt dan een willekeurige indeling en plaatst je op een baan waar je een half uur speelt. Uitgangspunt is met zijn 4’en op 1 baan, zowel gravel als kunstgras. Als de bel gaat ga je terug naar het afhangbord en daar zie je de nieuwe indeling: andere maat en evt. andere baan. Zo speel je elk half uur met iemand anders en tegen andere tegenstanders. Je mag zelf bepalen hoelang je speelt, als je bijv. 3 rondjes wilt spelen geef je dit bij aanvang van de derde ronde (pasje ‘omhoog’) aan bij de bardienst en hij of zij zal je de volgende ronde niet meer indelen. Een leuke manier om tegen verschillende tegenstanders te spelen en ook om andere leden te leren kennen. Heb je nog vragen stap gerust op één van ons af.

Tot ziens op de baan,
RTC
Edwin, Harry en Erik

Naast tossen op maandagavond is er ook tossen op dinsdagochtend (dames), woensdag- en vrijdagochtend van half 10 tot 11 uur (gemengd).