Tennisles jeugd

Nieuwe start:

ETC heeft een nieuwe tennisschool: IMK Tennis & Padel! Tennisschool IMK gaat voor ETC de tennislessen verzorgen. IMK is een samenwerkingsverband van de tennisleraren Ingmar Zwagerman, Marcel Petitjean en tennisschool De Kloek.

Voor alle junioren die nu training volgen bij ETC, biedt IMK in de week van 5 t/m 11 september gratis training aan op de oude lestijden. Zet deze dag dus vast in je agenda.

Open Dag:

Zondag 18 september 2022 organiseert IMK samen met ETC een Open Dag. Op deze dag kun je de trainers (Marcel en Ingmar) ontmoeten en gezellig een praatje maken 😊

Winterseizoen:

Het winterseizoen 22/23 zal starten op 3 oktober 2022 en er kan vanaf heden al worden ingeschreven via de website https://www.tennisschooldekloek.nl/enkhuizer-tennis-en-padel-club/ (Locatie Enkhuizen). IMK biedt een lesprogramma aan van 18 weken a 60 minuten.

Verder zal alles digitaal geregeld worden, zoals afmeldingen trainingen, factureren, inschrijven events etc. Ze zullen later informeren over de tennisschool APP.

Tennisschool De Kloek:

Op de achtergrond zorgt Tennisschool De Kloek voor een strakke backoffice, online diensten, aanwas van goed opgeleide trainers, scholing van trainers en vooral een verbindende functie in de regio. Hierdoor kunnen zij het verzuim etc. altijd goed opvangen, zodat er continuïteit is binnen de club. Kortom, we kunnen altijd blijven groeien als club.

Heb je vragen? Mail gerust naar info@tennisschooldekloek.nl