Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Even voorstellen…

Mijn naam is Colette Keesman, 42 jaar en moeder van twee kinderen: Sabine van bijna 14 en Daan van 12.

Ik ben geboren in Lelystad en opgegroeid op de tennisbaan. Tijdens de competitie in 2002 speelde ik met Lelystad tegen ETC en sloeg de vonk over tussen de toenmalige trainer en mij. Al snel begon die dijk ons te irriteren en kwam ik voorgoed in West-Friesland wonen.

Tussen 2003 en 2007 ben ik lid geweest bij ETC en heb ik geweldige jaren beleefd met mooie feestavonden, leuke tenniskampen en heerlijk tennis.

Omdat ons avontuur verder ging in Hoorn verlieten wij helaas ook ETC.

Inmiddels woon ik samen met mijn kinderen in Grootebroek en zijn we lid bij HTPC Santana in Hoogkarspel. Daar ben ik verslaafd geraakt aan het spelletje dat padel heet, maar kan ik toch nog niet helemaal zonder tennis. Hoewel de twee sporten enorm op elkaar lijken ervaar ik bij beide sporten een heel andere beleving wat het voor mij allebei nog heel erg leuk maakt.

Op tennisgebied heb ik een aardige weg achter de rug. Vanaf mijn 5e speel ik tennis, op mijn 14e werd ik categorie 3 speelster, heb ik onder andere meegedaan met de Nederlandse Kampioenschappen en ben ik een aantal jaar 2 geweest. Bij padel ligt de weg hopelijk nog voor me. Ik train nu een jaar bij mijn broer Ron Keesman en heb afgelopen maart voor het eerst meegedaan met de NK 40+ in Zwolle.

Het lijkt mij superleuk om mijn passie met jullie delen op de banen bij ETC. Van basisbegrippen tot de gevorderde tactiek. Van de rust in je service tot je uithoudingsvermogen vergroten in een zware dril. Heb je vragen, opmerkingen of leuke ideeën na het lezen van deze tekst of tijdens de trainingen? Vertel het mij, ik sta voor alles open…

Tot op de baan,

Colette