Competitie

Mogen wij ons even voorstellen:

Els de Vlieger
Kweekwal 33
1602 ED Enkhuizen
Tel: 0228 316573

Menno Bakker
Tel: 06 22326588

 

Jullie zullen ons tijdens de competitie dagen op het tenniscomplex aantreffen, heb je problemen of vragen tijdens de wedstrijden kun je ons altijd om raad vragen.

dinsdag competitie : Els
vrijdagmiddag competitie : Telefonisch bereikbaar voor de jeugdteams: Menno
zaterdag competitie : Menno
zondag competitie : Menno

Wat doet de Technische Commissie:
De Technische Commissie regelt niet alleen het reilen en zeilen van de competities, maar er wordt nog veel meer gedaan vanuit de TC. Denkt u o.a. aan het organiseren van de open tennisdagen , het mede helpen organiseren van de Maak kennis met tennis dagen, een laddercompetitie ondersteuning bieden aan de jeugdselectie , communicatie onderhouden met de KNLTB en ook het bijwonen van nuttige KNLTB bijeenkomsten en seminars behoort tot onze taak.
Natuurlijk zijn de voorjaars-, najaars- en de wintercompetitie de voornaamste taken van de TC en daarom vind u op de site onder het tabje TC/competitie de kopjes terug van alle competitiesoorten.
Ook zullen we onder ‘het woordje van de TC’op de site geregeld een leuk, informatief stukje schrijven en we hopen dat er ook mensen zijn die af toe is zelf iets leuks willen schrijven, bijvoorbeeld competitieverslagen.