Jeugd Nieuws

 

JEUGDCOMMISSIELEDEN GEZOCHT!!! 

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de commissie? Om samen toernooitjes en andere activiteiten te organiseren, om te brainstormen over nieuwe en bestaande ideeën, om de jeugd enthousiast te maken? Meld je aan! Hoe meer enthousiaste hulp, des te meer we kunnen organiseren. Wil je niet deelnemen aan de commissie maar wel ondersteunen? Ook dat horen we gráág!


SCHOOLTENNIS

Het schooltennis is dit jaar niet in maart, maar wordt verplaatst naar de week van maandag 17 t/m vrijdag 21 mei.

Bij schooltennis worden de basisscholen in Enkhuizen uitgenodigd om met groep 3 en 4 de gymles op het sportpark te houden. Onder begeleiding van de tennisschool All-in en enthousiaste vrijwilligers, laten we deze groep kinderen kennis maken met tennis. De week sluiten we af met een leuke dag voor alle kinderen en hiermee hopen we ook weer veel kinderen te mogen verwelkomen als nieuw lid. Voor dit schooltennis hebben we uiteraard vrijwilligers nodig. Je kunt (meestal) kiezen voor een dagdeel (ochtend of middag), welke dagen dat volgt nog.

Maar, zonder vrijwilligers GEEN SCHOOLTENNIS. En bedenk ook, het is ook nog eens heel gezellig en leuk om te doen.

Wil je graag helpen deze week, laat het ons dan weten via jeugdcommissie@enkhuizertc.nl , of spreek Mirjam, Femke of Sander gewoon aan.


VOORJAARSCOMPETITIE 2021

In 2021 starten we met de Tenniskids voorjaarscompetitie.

Data Voorjaarscompetitie [update 04-05-2021]:

Wanneer door de geplande versoepelingen van de overheid de jeugdcompetitie vanaf eind mei in verkorte vorm gespeeld kan worden, is zondag 28 mei de eerste speeldag.  We verwachten in de week van 11 mei, na de volgende persconferentie, hier duidelijkheid over te kunnen geven.

Rode, Oranje en Groene competitie:
ZONDAG 30 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni, 27 juni en  4 juli

Junioren: ZONDAG 30 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni, 27 juni en 4 juli