Jeugd Nieuws

LIMONADE TENNIS!

Er zal op 5 woensdagmiddagen (26 oktober, 02 november, 16 november, 23 november en 30 november) van 15.00u tot 16.00u een extra les/proefles gegeven worden voor alle kinderen tot en met de basisschoolleeftijd (12 jaar). Doel hiervan is om kinderen kennis te laten maken met tennis. Je mag één keer meedoen of meerdere keren, wat jij wilt! Neem gerust je vriendje/vriendinnetje mee. Zo maken veel kinderen kennis met dit leuke spelletje.  Je mag je hiervoor wel van tevoren opgeven, zodat we weten hoeveel kinderen er ongeveer zullen komen. Vul het formulier hier in.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een email: jeugdcommissie@enkhuizertc.nl

DE GROTE CLUBACTIE 2022

De Grote Clubactie is weer afgelopen, de boekjes zijn ingeleverd. Dank aan iedereen die zich heeft ingezet! In december volgt de trekking én horen we onze eindstand!

Voor de 3 jeugdleden met de meest verkochte loten, hebben wij een leuke verrassing! En als je 25 of meer loten hebt verkocht, krijg je zelfs een medaille!

NIEUWE TENNISSCHOOL

ETC heeft een nieuwe tennisschool: IMK Tennis & Padel! Tennisschool IMK gaat voor ETC de tennislessen verzorgen. IMK is een samenwerkingsverband van de tennisleraren Ingmar Zwagerman, Marcel Petitjean en tennisschool De Kloek.

De trainingen starten vanaf 3 oktober 2022.

De trainingsdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

Alles zal digitaal geregeld worden, zoals afmeldingen trainingen, factureren, inschrijven events etc. 

CLUBSHIRT KIDS

Vanaf volgend voorjaar hebben we een mooi nieuw shirt. De kinderen die competitie zullen spelen, ontvangen een shirt in bruikleen. Het shirt is dan ook te koop voor diegenen die geen competitie spelen of een extra shirt willen. Verkrijgbaar in de maten 116, 128, 140, 152 en 164. Prijs € 25,00.

CLUBSHIRT VOLWASSENEN

Te bestellen via de jeugdcommissie. 

Damesmaten: 36 t/m 44

Herenmaten: S t/m XXL

Kleur: rood        Prijs:  € 35,00