Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Padelwerkgroep

padel

Het verminderd aantal leden bij ETC zorgt voor financiële uitdagingen met realistische scenario’s als forse contributieverhogingen, sluiting van banen of in het ergste geval sluiting van de club. Dát wil het bestuur uiteraard koste wat het kost voorkomen!

Vanuit het bestuur is gevraagd of er leden zijn die zich willen verdiepen in Padel. Padel, een combinatie van tennis en squash, is een van de snelst groeiende sporten in Nederland en sluit naadloos aan bij tennis(clubs). De werkgroep heeft als opdracht onderzoeken of er draagvlak is voor deze nieuwe sport binnen onze vereniging. Omliggende verenigingen met Padel in hun aanbod, worden benaderd om ervaringen te verzamelen.

Helga Oosterkamp, Menno Bakker, Hans Metten, Erik van Middelkoop, Peter Stavenuiter en Jeroen de Weerdt hebben aangegeven zich hierin te willen verdiepen en zijn gestart met onderzoeken of Padel voor onze vereniging dé sleutel kan zijn voor een gezonde toekomst van ETC. Ook omdat we, als we het dit jaar kunnen verwezenlijken, een subsidie vanuit de gemeente krijgen. Hierover heeft al een artikel in het Noordhollands Dagblad gestaan. Op dit moment hebben we nu ongeveer de helft van de kosten voor de aanleg van de banen binnen.

Voor uitgebreide informatie en achtergrond over de Padelwerkgroep en Padel als toekomstbestendige oplossing voor onze club; Klik hier

Wij gaan op onderzoek uit en houden u op de hoogte.

Heeft u vragen of wilt u reageren? Dat kan! Mail naar padel@enkhuizertc.nl

Want beste leden ER MOET WAT GEBEUREN!!

Met vriendelijke groeten,

De Padelwerkgroep