Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vertrouwenspersoon bij ETC

Binnen organisaties is het gebruikelijk om een vertrouwenspersoon te hebben waar je terecht kan indien je last hebt van ongewenst gedrag binnen de club.
Hoewel er geen signalen zijn dat er ongewenst gedrag is binnen onze tennisvereniging hebben we wel besloten om een vertrouwenspersoon te zoeken.

We zijn zeer tevreden dat Caroline Metselaar deze rol op zich wil nemen. Ze stelt zich even kort voor:

Ik ben Caroline Metselaar, getrouwd met Bart, woonachtig in Enkhuizen. Samen hebben we twee zoons en sinds kort een prachtige kleindochter. Ik werk als oefentherapeut Mensendieck in een eigen praktijk in Wervershoof en als kinderoefentherapeut op een basisschool in Amsterdam. Met ongewenst gedrag heb ik (gelukkig) nog nooit te maken gehad. Wel ga ik tijdens mijn werk als oefentherapeut om met veel verschillende mensen, met de bijbehorende problematiek. Ik luister goed naar elke cliënt en probeer samen met de cliënt opzoek te gaan naar handvatten en oplossingen wat een cliënt zelf kan doen om (pijn) klachten te verminderen en/of op te heffen.
Ook heb ik natuurlijk een beroepsmatige geheimhoudingsplicht voor alles wat ik zie en hoor.
In de rol van vertrouwenspersoon van de club, zal ik, mocht er iemand zich melden met de ervaring van ongewenst gedrag, dit ook anoniem en met vertrouwen behandelen en opzoek gaan, samen met het bestuur, naar een zo goed mogelijke oplossing. Al hoop ik natuurlijk dat dit niet al te vaak gaat voorkomen.
Als hobby heb ik tennis, maar dat spreekt vermoedelijk vanzelf…

Indien je last hebt van ongewenst gedrag dan kan je mij bereiken op 06-51332540