Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Toegangssysteem operationeel

Het digitale toegangssysteem is operationeel bij ETC
In de KNLTB app, op de Home pagina staat een toegangscode. Deze kan je gebruiken om op diverse plekken toegang te krijgen. Bij de poort, bij de deur naar de kleedkamers, bij de deur in de gang naar de kantine hangen nu kastjes waarbij je door middel van de code uit de KNLTB app je steeds weer verder toegang krijgt in het gebouw.

Voorzitter Harry heeft een filmpje gemaakt waarin hij duidelijk uitlegt hoe het systeem werkt, bij het verschaffen van toegang maar ook hoe je het pand weer verlaat.

Voor degene die geen app heeft en daardoor geen digitale code heeft kan bij ETC ook een pasje aanschaffen, via info@enkhuizertc.nl. De kosten hiervoor zijn €5,-

Het is de bedoeling dat het toegangshek dicht is en niet aldoor open staat zoals nu het geval is.
We zijn aan het kijken of er een dranger op de toegangsdeur kan die het hek opent als je deze ontgrendelt met je code of pasje, of als je de zwarte knop gebruikt om het park te verlaten.

Aangezien de kantine in de wintermaanden niet altijd is geopend en we de leden toch de gelegenheid willen geven om een drankje te kunnen doen, hebben we als bestuur besloten om alle volwassen leden toegang te geven tot de kantine.
Bij de tussendeur van de wc’s naar de kantine hangt ook een toegangskastje. Met dezelfde code (of pasje) kan je hiermee de deur ontgrendelen en het alarm uitschakelen.
We vertrouwen erop dat iedereen netjes zijn genuttigde consumpties afrekent. Wees er bewust van dat er wel een camera hangt, maar dat deze beelden alleen worden gebruikt indien we denken dat er misbruik wordt gemaakt en consumpties niet worden afgerekend.
De kantine is van ons allemaal en we willen allemaal graag dat deze samen met de keuken schoon en netjes is.
Zorg er dan ook voor dat alles weer netjes wordt opgeruimd en schoon wordt achter gelaten.

We kunnen zien wie als laatste de kantine afsluit en deze persoon is ervoor verantwoordelijk dat het netjes wordt achtergelaten.
Als bestuur gaan we uit van het goede en vertrouwen we erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt en de kantine en keuken netjes en schoon achterlaat na zijn/haar bezoek. Indien blijkt dat niet iedereen deze verantwoordelijkheid aan kan, dan kunnen we het terugdraaien en is de kantine alleen open als er een bardienst is.

Het bestuur van ETC