Skip to content Skip to footer

Alg vrw wintertraining

Algemene  Voorwaarden  lesreglement  ETC

De wintertrainingen vinden plaats in de periode vanaf  maandag  18 oktober  2014  t/m  maart  2015. Tijdens deze periode wordt er een lesprogramma voor  alle dagen van 18 lessen (12 buitenlessen en 6 binnen) voor junioren en ook andere lesopties (zowel binnen als buiten) verzorgd door de trainers : Ruud van Hees en Steven Knip.

Wegens vakantie zijn er geen tennislessen op de volgende data:

Kerstvakantie        : 20 dec 2014 t/m 4 jan 2015

Voorjaarsvakantie:  21 feb 2015 t/m 1 mrt 2015

Bij verhindering van de trainer/s zal deze u hiervan vooraf telefonisch op de hoogte brengen. Deze lessen worden ingehaald op basis van 50%. De binnen trainingen gaan uiteraard altijd door. Indien u zelf verhinderd bent, of middels een blessure de training niet kunt volgen, heeft u géén recht om deze les ingehaald te krijgen. (iom de trainer is een mogelijkheid om een les in te halen bespreekbaar)

De indeling van de groepen wordt bepaald door Ruud van Hees. Toename van het aantal  kinderen in de groep gedurende het tennisseizoen is mogelijk. Deze eventuele toename heeft geen invloed op de hoogte van het te betalen lesgeld. Indien de trainingen aanvangen met een incomplete groep  ( 3 ipv 4 pers./ 7 ipv 8 pers.) zal de trainer voor de aanvang van  de cursus u de volgende mogelijkheid voorleggen: Optie 1 : bijbetaling van de open plaats  of  optie 2 : looptijd/ aantal weken van de cursus aanpassen. De prijzen van de verschillende lespakketten gelden bij volledige groepen.

Voor de combinatietrainingen die buiten en binnen worden verzorgd zijn de leraren Steven en Ruud bepalend waar zij de training op een betreffende dag  houden. Voor iedereen die deze vorm volgt is het dus belangrijk om kleding en schoeisel voor binnen en buiten mee te nemen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De tennislessen voor de basisschooljeugd worden gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 15.45 uur. Op woensdagmiddag beginnen de tennislessen evt. om 13.00 uur. Middelbaar onderwijs start vanaf 1700 uur. Ook is les op zaterdagochtend mogelijk tussen 0900 – 1300 uur. Let op RSG-leerlingen hebben op donderdag  een optie vanaf 1500 uur!!!

1 lesuur bestaat uit 50 minuten les, een half  lesuur uit 25 minuten les.

Er is een optie om 1,5 uur training te nemen, dit vanuit vele leerlingen die 1 uur tekort vinden.

Middels uw opgave voor één les heeft u voor 60 minuten de beschikking over de baan en 50 minuten effectieve lestijd. De trainer kan zelf in deze korte pauze beslissen of hij op de baan blijft of voor een korte onderbreking van de baan af gaat. Dezelfde 10 minuten geldt ook bij een 1,5 uurs training.

Door ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden lesreglement welk onderdeel uitmaakt van het inschrijfformulier. Lessen kunnen alleen gevolgd worden, indien een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier is ingeleverd bij Ruud van Hees.

De trainer/s zijn in dienst bij Tennisschool Sport Events BV. Deze organisatie werkt nauw

samen met ETC, en in overleg worden trainingszaken zorgvuldig afgestemd.

In de week voorafgaand aan uw 1e training ontvangt u telefonisch dan wel schriftelijk bericht, betreffende uw trainings-indeling.

De buitentrainingen zijn op gras waarbij de trainer bepaald of de training doorgang hebben bij verslechterde weersomstandigheden.

Indien u vragen heeft over de cursus kunt u contact opnemen met Ruud van Hees

Telnr. 06-33686251 / ruudvhees@enkhuizertc.nl.

Kijk op de site voor updates!!!:  www.enkhuizertc.nl

Wij wensen u een plezierige en vooral leerzame wintertraining toe!

Gr, Steven en Ruud ism SE en ETC