Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nieuwe tennisschool

ETC heeft een nieuwe tennisschool: IMK Tennis & Padel! Tennisschool IMK gaat voor ETC de tennislessen verzorgen. IMK is een samenwerkingsverband van de tennisleraren Ingmar Zwagerman, Marcel Petitjean en tennisschool De Kloek.

NIEUWE START:

Voor alle junioren die nu training volgen op E.T.C. biedt IMK in de week van 5 t/m 11 september gratis training aan op de oude lestijden. Zet deze dag dus vast in je agenda.

Het winterseizoen 22/23 zullen starten op 3 oktober 2022 en er kan vanaf heden al worden ingeschreven via de website https://www.tennisschooldekloek.nl/enkhuizer-tennis-en-padel-club/ (Locatie Enkhuizen). IMK biedt een lesprogramma aan van 18 weken a 60 minuten.

Verder zal bij alles digitaal geregeld worden zoals afmeldingen trainingen, factureren, inschrijven events etc. Ze zullen later ook informeren over de tennisschool APP.

OPEN DAG:

18 september 2022 organiseren IMK samen met E.T.C. een Open Dag. Op deze dag kun je de trainers (Marcel en Ingmar) ontmoeten en gezellig een praatje maken 😊

Marcel Petitjean

Marcel is de alleskunner. Hij heeft op meerdere grote vereniging gezorgd voor een enorme toename van zowel nieuwe leden als leerlingen. Hij heeft in het verleden veel gewerkt met o.a. Gijs Brouwer (ATP) en begeleid hem nog steeds in de grote toernooien.

Naast het organiseren van trainingen komt hij ook met nieuwe rood/oranje toernooien, BSO tennis en andere leuke initiatieven. Geeft ook auti-tennis en regelt de selectieteams en spelers.

Op dit moment is hij het gezicht bij TC Alkmaar en dus binnenkort dus ook bij E.T.C.

Ingmar Zwagerman

Ingmar is op zesjarige leeftijd bij H.L.T.V Juliana begonnen met tennissen.  Dit is uitgegroeid naar het spelen in de Eredivisie (zondag heren) in 2019.

Op dit moment is hij instroompartner van de KNLTB (oude bondstrainer) op de locatie Alkmaar. Met o.a. zijn hooftrainerschap bij Amstelpark heeft hij ervaring in het geven aan trainen van beginnende Junioren/Senioren tot toptennis op internationaal niveau.

Ingmar is een echte clubman die staat voor kwaliteit en houdt van het werken aan de opbouw binnen een vereniging. Extra: hij is gek op het organiseren van grote evenementen zoals bijv. het “IMK POP PARTY” . Let maar op!

Kloek: (Tennisschool de Kloek)

Op de achtergrond zorgt Tennisschool de Kloek voor een strakke backoffice, online diensten, aanwas van goed opgeleide trainers, scholing van trainers en vooral een verbindende functie in de regio. Hierdoor kunnen wij het verzuim etc. altijd goed opvangen zodat er continuïteit zit binnen de club. Kortom, we kunnen altijd blijven groeien als club.

Heb je vragen? Mail gerust naar info@tennisschooldekloek.nl

www.instagram.com/imk_tennis_padel/

www.facebook.com/imktennispadel