Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kantinecommissie

Het nieuw seizoen gaat bijna beginnen we hebben er zin.  Er staan allemaal leuke activiteiten op het programma. Hiervoor hebben wij jullie hulp hard nodig, zodat de kantine zoveel mogelijk open kan zijn. 

De diensten staan open, je kan al vast kijken wanneer je kunt en invullen. Dit gaat via de club app. Bij de diensten van de competitie en toernooien kan het zijn dat de tijden aangepast worden, (dit natuurlijk in overleg) om een zo optimale bezetting te krijgen. 

De vereniging moet aan steeds meer wettelijke eisen voldoen. 

Iedereen die een kantinedienst draait moet in het bezit zijn van een IVA-certificaat (instructie Verantwoord Alcohol schenken). Heb je deze nog niet behaald, dan heeft het NOC-NSF een online instructie en toets ontwikkeld. Wij vragen aan onze leden die kantinedienst gaan draaien om deze instructie te lezen en de toets met succes af te ronden. Dit kan via deze link: www.verantwoordalcoholverkopen.nl/sport Heb je het certificaat behaald? Graag deze doorsturen naar: etc.ledenadministratie@ziggo.nl

Heb je nog nooit een kantine dienst gedraaid? Stuur een mailtje naar : kantine@enkhuizertc.nl  , en wij zullen je wegwijs maken. 

LET OP, GEWIJZIGDE REGELS:

Van iedereen wordt verwacht dat er voor 1 mei minimaal 1 dienst is ingevuld, 2 mag natuurlijk altijd. Heb je dit niet gedaan, dan ben je 1 x afkoopsom verschuldigd (€ 25). Heb je voor 1 augustus je 2e dienst niet ingevuld, dan ben je de 2e afkoopsom verschuldigd (€ 25). Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig is, want voor veel tennis/padel plezier met een lekker drankje na afloop hebben wij jullie allemaal nodig!