Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ETC zoekt nieuwe vrijwilligers (jong & oud)

Onze club draait op vrijwilligers. De binding met elkaar is groot en je leert elkaar goed kennen als je regelmatig aanhaakt bij een commissie of toernooiorganisatie. We zijn weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor…

Park onderhoud

Ben je graag buiten en lekker bezig?
Dan is dit de ideale functie. Samen met ….. draag je zorg voor de groenvoorziening en klein onderhoud op en rondom het tennispark. Natuurlijk hoort een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie ook tot de werkzaamheden!

Jeugdcommissie

Heb je leuke ideeën voor onze tenniskids?
De jeugdcommissie organiseert het hele jaar allerlei leuke activiteiten voor de jeugd. We zijn opzoek naar leden met nieuwe ideeën en hulp voor de toernooitjes en leuke activiteiten op onze club.

Technische commissie

Heb je leuke ideeën en hou je van organiseren?
De technische commissie is opzoek naar leden met nieuwe ideeën en activiteiten bij de club. De vereniging zoekt mensen voor het instant houden van de KNLTB competities.

Sponsor Commissie

Ben je iemand die van een uitdaging houdt?
Dan ben je de ideale persoon voor het werven van fondsen en het binnen halen en binnen houden van sponsoren.

Incidentele hulp

Wil je af en toe eens meehelpen, het maakt niet uit wat?
Wij zoeken mensen die tijdens activiteiten, zoals jeugdtoernooien of promotie op scholen, willen bijspringen ter ondersteuning van de jeugdcommissie. De tijden en dagen zijn erg wisselend en gaan altijd in overleg. Ook voor klein onderhoud is men van harte welkom!

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Vele handen maken licht werk. Meld je aan, of als je eerst info wilt, stuur dan een e-mail met je naam naar: Theo Brugman (t.brugman@quicknet.nl)