Trainers

In 2020 worden de trainingen bij ETC door 3 mannen gegeven: Joris Kleinloog, Ron Keesman en Mitchell Dekker 

Joris Kleinloog

Ron Keesman

Mitchel Dekker

 

 

 

 

 

Joris Kleinloog, eigenaar Tennisschool ALL-IN

Mijn naam is Ron Keesman en ben woonachtig in Lelystad. Ik ben 44 jaar oud, getrouwd met Iris en vader van een tweeling van 5, Luuk en Sarah.
Ik ben sinds begin 2019 in dienst bij all-in gekomen. Ik ben toen begonnen bij ETC. Door wat personeelswisselingen bij all-in ben ik in de zomer van 2019 bij ETC weggegaan en ben ik bij TV Swaegh gaan lesgeven. Dat doe ik nog steeds, maar sinds het vertrek van Rowena (zwangerschap) ben ik ook weer terug bij ETC. Ik vind het leuk om mensen (beter) te leren tennissen en zo (nog) meer plezier in tennis te laten hebben.
Tot ziens op de baan!

Ik ben Mitchell Dekker en ben 21 jaar, ik woon in Wervershoof.
Ik ben tennisleraar bij de tennisschool all-in.
Ik heb zelf de opleiding Sport en Bewegen in Alkmaar gedaan en ook afgerond en dit seizoen sta ik 7 uur in Enkhuizen om les te geven. Mijn motivatie om tennisleraar te worden is omdat ik het erg leuk vind om te tennissen en het enorm leuk vind om kinderen en volwassenen beter te maken in het spelletje. Ik heb ook het diploma om voetbal trainer/coach te zijn maar door het tennisles geven kom ik daar niet aan toe. Zelf probeer ik vooral in de zomervakantie toernooien te spelen om dat ik de rest van het seizoen les aan het geven ben.