We stellen ons graag even voor, het ALL-IN lerarenteam;

all-in
Van links naar rechts; Jan-Willem, Daan, Marcel, Yuri, Ramon, Marco, Wesley, Jesper, Leonie, Edwin, Ilse, Joris, Sofie

We zijn zeer verheugd dat we benaderd zijn door het bestuur met de vraag of we vanaf april alle tennislessen willen verzorgen bij de vereniging. Uiteraard waren wij direct enthousiast. Het is een enorme uitdaging en eer om bij zo’n prachtige vereniging het tennis te promoten. In de gesprekken waarin we de plannen voor 2016 hebben besproken blijkt al hoe begaan iedereen is met de vereniging. Zoveel vrijwilligers die bereid zijn om mee te denken en zich in te zetten. Dat is top!

Naast het (uiteraard) bieden van kwalitatief uitstekende lessen organiseren we ook activiteiten bij de vereniging en in de regio. Regelmatig een extra speelmoment hebben naast de wekelijkse tennisles vinden wij voor de tennisontwikkeling en clubgevoel van groot belang. We gaan ons best doen om dit te stimuleren.

Daarnaast gaan we ons inzetten voor het werven van nog meer leden. We zijn superblij dat het gelukt is om een aantal basisscholen langs te laten komen bij de vereniging (14 t/m 18 maart). Op zondag 20 maart organiseren we voor alle jeugd beginners van 5 t/m 9 jaar een leuke tennisclinic als follow up. We gaan de jeugd dan zeker laten zien hoe leuk onze tennissport en jullie vereniging is!

Voor meer informatie zijn we bereikbaar op 0229-260 771. We zijn telefonisch het beste bereikbaar op maandag en donderdag van 16:00 tot 21:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Een email sturen kan ook naar info@tennisschoolall-in.nl

We wensen iedereen een mooi seizoen en veel plezier bij de tennislessen van Yuri Moegio!

Joris Kleinloog (eigenaar Tennisschool ALL-IN)

Yuri Moegio, nieuwe clubleraar bij E.T.C. vanaf april!

Beste tennisenthousiasten,

Ik ben Yuri Moegio, 32 jaar, en woon in Zwaag samen met mijn vriendin Kim. Ik verzorg sinds Oktober 2008 fulltime tennisles bij Tennisschool ALL-IN. De afgelopen jaren ben ik hoofdtrainer bij TV Hoog-Op in Opmeer geweest. Daar heb ik het heel erg naar mijn zin gehad. Ik gaf daar les van beginners tot selectie en van 4 jarigen tot 75 jarigen. Ik vind alles leuk!

Na zoveel jaren lijkt het me leuk en verfrissend om een nieuwe uitdaging aan te gaan. E.T.C. is een vereniging met een uitstekende naam op alle vlakken.
Een echte vereniging met veel gezelligheid, een traditie en waar volop getennist wordt op mooie gravel- en kunstgras banen. Een uitstekende combinatie lijkt me.

Zelf verzorg ik sinds een jaar ook personal trainingen en bootcamps. Mijn ervaring die ik in de opleiding tot conditietrainer en in de praktijk heb opgedaan pas ik ook zeker toe in de tennislessen. Fit zijn en goed bewegen is naar mijn mening van grote invloed op de juiste uitvoering van de
techniek. Ook gaan we werken aan de tactiek. Wie de juiste beslissingen neemt en de eigen kwaliteiten goed kent zal een grotere vastheid hebben in het spel.

Op zondag 20 maart ben ik bij de vereniging voor de follow up van het schooltennis. Ik maak dan graag kennis met een ieder die komt kijken of mee komt doen. Op zondag 3 april ben ik aanwezig tijdens het openingstoernooi. Ook zal ik dan op de baan wat oefeningen/spelletjes doen met de jeugd die aanwezig is. En natuurlijk een praatje maken met iedereen.

Ik wens iedereen een fijn zomerseizoen en tot op de tennisbaan!

Met tennisgroeten,
Yuri Moegio