De Clubladder …..Hoe gaat het (ermee)???

De Clubladder heeft dit seizoen een heleboel nieuwe aanmeldingen gekregen en dat geeft meer mogelijkheden voor leuke wedstrijden van je eigen niveau. Het spelersveld heeft inmiddels een zeer sterke top, een grote groep middenmoters en een aantal beginners die nu allemaal wedstijden kunnen gaan spelen tegen spelers van hun eigen niveau. Zolang je wint zul je blijven klimmen in het spelersveld, de top is erg sterk dus de uitdaging zal er zeker komen.
Lijkt het je ook leuk om mee te doen ? Je aanmelden is heel eenvoudig. De competitie is voor beginners maar ook voor de geoefende spelers en hoe meer deelnemers, hoe leuker de competitie. Het wordt allemaal georganiseerd door middel van een app (Clubladder van SportconneXions). De app regelt de wedstrijden en zoekt de spelers die qua niveau goed matchen (hoe meer deelnemers hoe makkelijker dat zal gaan) Op de app kun je zien wat de voorkeurs data van de tegenstander zijn en kun je met hem/haar afspreken via de app, mail en telefoon. In de app staan alle speelrondes van het hele seizoen dus als je zeker weet dat je een ronde niet kunt, dan kun je die blokkeren. Ben je een fanatieke speler dan kun je aangeven dat je 2 wedstrijden in de twee weken wilt gaan spelen. Doe je het liever wat rustiger aan dan speel je bijvoorbeeld 1 wedstijd in de twee weken en sla je een keer een ronde over.
Ik ben zelf zeer te spreken over deze nieuwe mogelijkheid om te kunnen tennissen en het is ook prima geschikt voor nieuwe leden om op deze manier gelijk te kunnen tennissen bij je nieuwe vereniging. Momenteel ben ik bezig om te kijken of er elke twee weken een overzicht van de geplande wedstrijden en de uitslagen op de Knltb-app gepost kan worden. Het is een enkel competitie dus het zal (meer nog dan bij dubbel) je tennisprestatie verbeteren !! http://clubladder.nl/enkhuizertc
Laatste Punt en niet geheel onbelangrijk : Er is een toezegging gedaan dat de top 3 net als bij de toernooien een prijs zullen winnen.