Digitaal afhangbord

afhangbord.jpgDe club maakt sinds september 2010 gebruik van het digitale afhangbord. Je kunt nu eenvoudig een baan afhangen in de hal. Afhangen gaat met behulp van een scherm, dat je met je vinger moet aanraken, een zogenaamd touchscreen. Door je KNLTB-pas door de kaartlezer te halen, kan je afhangen. Om de wachttijden te verkorten krijgt u doordeweeks in de avonden altijd de eerste vrije baan toegewezen. Op de andere tijden is het wel mogelijk om zelf een baan uit te kiezen, hierbij moet wel eerst een lege baan afgehangen worden.

Let op:
• Je mag 45 minuten enkelen of 60 minuten dubbelen daarna mag de baan door anderen afgehangen worden, behalve wanneer er andere banen op dat moment vrij zijn dan heb je de mazzel dat je langer op de baan mag blijven spelen.
• Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten, dan zijn er geen reserve pasjes. Controleer dus altijd of je je pasje bij je hebt.
• Haal je pasje langzaam door de kaartlezer anders leest hij hem niet
• Doet je pasje het niet dan kan het zijn dat de magneetstrook bevuild is. Maak dit dan met je adem een beetje vochtig en haal het zachtjes langs je kleding.
• Bij dubbelpartijen dienen alle 4 tennissers hun pas door de paslezer te halen om op een baan te mogen spelen.
• Ga je dubbelen en 2 spelers komen iets later dan kunnen zij bijhangen door de wedstrijd op te zoeken en hun pasjes erdoor te halen.
• Heb je problemen vraag dan even hulp aan een ander lid op het park.
• Staat het beeldscherm helemaal uit? Druk dan op de meest rechtse knop aan de onderkant van het beeldscherm.
• Als de kantine dicht is kun je via de buitenzijde in de hal komen. Naast de kleine haldeur treft je een kaartlezer. Haal je pas door deze kaartlezer en je kunt naar binnen.

Voorbeeld pagina Afhangbord

 

 

 

 

 

AFHANGEN OP AFSTAND

Dit kan d.m.v. de KNLTB Clubapp.
De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle tennisverenigingen. Het maakt het voor jouw leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club. Ze kunnen namelijk alles regelen vanuit één plek. Altijd en overal. Op deze manier draagt de KNLTB ClubApp bij aan het versterken van de binding met de leden en het vergroten van de betrokkenheid bij de club. Ontdek wat de ClubApp voor jouw club kan betekenen en hoe het werkt.

TOEGANG TOT DE LEDENLIJST

Met de KNLTB ClubApp hebben leden eenvoudig toegang tot de ledenlijst. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken want zo kunnen leden veel beter een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan natuurlijk zelf instellen of ze hun e-mail of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel.