Trainers

Beste tennisenthousiasten,
YuriMoegio

Ik ben Yuri Moegio, 32 jaar, en woon in Zwaag samen met mijn vriendin Kim. Ik verzorg sinds Oktober 2008 fulltime tennisles bij Tennisschool ALL-IN. De afgelopen jaren ben ik hoofdtrainer bij TV Hoog-Op in Opmeer geweest. Daar heb ik het heel erg naar mijn zin gehad. Ik gaf daar les van beginners tot selectie en van 4 jarigen tot 75 jarigen. Ik vind alles leuk!

Na zoveel jaren lijkt het me leuk en verfrissend om een nieuwe uitdaging aan te gaan. E.T.C. is een vereniging met een uitstekende naam op alle vlakken.
Een echte vereniging met veel gezelligheid, een traditie en waar volop getennist wordt op mooie gravel- en kunstgras banen. Een uitstekende combinatie lijkt me.

Zelf verzorg ik sinds een jaar ook personal trainingen en bootcamps. Mijn ervaring die ik in de opleiding tot conditietrainer en in de praktijk heb opgedaan pas ik ook zeker toe in de tennislessen. Fit zijn en goed bewegen is naar mijn mening van grote invloed op de juiste uitvoering van de
techniek. Ook gaan we werken aan de tactiek. Wie de juiste beslissingen neemt en de eigen kwaliteiten goed kent zal een grotere vastheid hebben in het spel.

tot op de tennisbaan!

Met tennisgroeten,
Yuri Moegio