WFK Toernooi 2019

Van 15 t/m 23 juni 2019 worden de West Friese kampioenschappen weer gehouden. Een gezellig tennistoernooi dat ook wel bekend staat als het WFK toernooi. Dit jaar vindt het toernooi al voor de 39e keer plaats.

Het belooft weer een mooi programma te worden met spannende wedstrijden. Het maakt niet uit welke speelsterkte je hebt, er is een categorie voor iedereen!

Aan de toeschouwer is ook gedacht; er worden heerlijke hapjes geserveerd maar er zijn ook prijzen te winnen via het rad van fortuin! Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de fantastische sponsoren van dit toernooi.

Voor de kinderen is er op woensdag 19 juni een Kidsmiddag.  Deze wordt verzorgd door tennisschool All-in.  Op vrijdagochtend 21 juni wordt de populaire senioren toss georganiseerd.

Alle finales worden gespeeld op zondag 23 juni en de prijzen worden direct uitgereikt na de laatste finalepartijen.

Neem jij ook deel aan dit gezellige toernooi? Schrijf je vandaag nog in, via www.toernooi.nl. Uiterlijk voor 7 juni 2019

Wij kijken ernaar uit!

De WFK-commissie;
Harry, Marco, Jeff, Tom, Jeroen, Merike en Monique

Wil je helemaal up-to-date blijven, volg dan ook onze Facebookpagina: www.facebook.com/WFKEnkhuizen

Algemene opmerking: De inschrijving van alle “open” toernooien gaat via toernooi.nl. Hier moet je een gebruikersnaam en inlogcode voor aanvragen.