Lees hier de dagverslagen.
Schema’s & uitslagen 2017 link.

zondag 10 september:
De strijd is gestreden, de winnaars in de diverse onderdelen zijn bekend. De 19de editie van het Haringstad 35+ Veteranen Toernooi is verspeeld. Het was weer een mooie toernooiweek. Een week met gezellige deelnemers/sters, spannende partijen, verrassende weersomstandigheden en veel lekkere haring. We hopen dat een ieder het naar z’n zin heeft gehad. We zijn al onze sponsors dankbaar voor hun bijdragen aan het toernooi. Zonder spelers/sters geen toernooi, maar ook zonder sponsors geen toernooi. We hopen voor de 20ste editie volgend jaar weer op hun deelname en bijdrage te mogen rekenen.
Tot volgend jaar !
De toernooicommissie: Johan, Ria, John, Eric en Marjan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zaterdag 9 september:
Vandaag werden we verrast met een wel heel erge tropische bui. De sluizen gingen open en binnen een paar minuten stonden de net opgedroogde gravelbanen weer net zo onder water als gisterenavond.
Zelfs op de grasbanen stonden plassen.
Gelukkig komt na regen zonneschijn. De banen droogde op en de spelers kregen vanwege het lekkere temperatuurtje, zowaar weer zweet op het voorhoofd.
Alle halve finales konden gelukkig worden gespeeld.
Om ca. 21.00 uur was er de deelnemersloterij, met voor iedereen prijs. Als klap op de vuurpijl werden de hoofdprijzen getrokken. Een prachtig dames- en herenhorloge van De Vries Juweliers.
Wat nu nog rest is de finale zondag. We gaan er morgen een goed einde aan breien.

 

 

 

 

vrijdag 8 september:
Wat zowel wij, als de spelers/sters, niet willen is regen. En dat kregen we vanavond in overvloed. Gevolg, partijen verzetten en spelen in de hal. Niemand wordt daar enthousiast van. Geen sfeer op het park en in de kantine. Geen toeschouwers om hekken te trekken. Echt jammer. De partijen die vanavond wel verspeeld werden, moesten volgens het schema doorgang vinden anders moeten sommigen morgen wel erg veel potjes tennissen. Dat wil ook niemand. We hopen dat we het ergste gehad hebben en dat we morgen gewoon weer buiten kunnen spelen. De meeste partijen zijn dan halve finales. Dat belooft per onderdeel mooie en spannende wedstrijden. Komt dat zien!…… en blijf plakken voor de deelnemersloterij en de gezellige avond met muziek verzorgt door de “Vinyl Boys”. Eten kan ook, want de barbeque gaat ook weer aan.

 

 

 

 

 

donderdag 7 september:
Een rustige avond, niet geheel vol geplanned, relaxed, wordt niet te laat. Nou, vergeet het maar. De dames-dubbel 4 dames Cora, Petra, Joyce en Lucia dachten daar heel anders over. Het werd een titanenstrijd van 3 sets. Een regelrechte thriller, vooral in de derde set. Dat de regen nog vroeger kwam dan voorspeld kon er ook nog wel bij. Bedankt dames voor deze geweldige pot tennis. Het publiek op de tribune, eerst 3 toe 4-5-6-7 personen hebben genoten van jullie wedstrijd.
Ook was Ilse jarig, daarom kon ze vanavond geen foto’s maken. Gefeliciteerd Ilse, ik heb geprobeerd je waardig te vervangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

woensdag 6 september:
De helft zit er op. Tot nu toe hebben we het goed getroffen met het weer. Als het regende de afgelopen 2 dagen, dan was dat ’s nachts of .zoals vanavond. nadat we klaar waren, dus geen last van. Laten we hopen dat het zo blijft. Er waren mooie partijen om te kijken in de de diverse sterktes. Het aantal toeschouwers bleef wat achter bij de voorgaande dagen. Lag vast aan het wat koelere weer. De schema’s van de verliezersronden raken al aardig vol, dus ook daar is de strijd weer in volle gang.

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 5 september:
De dinsdag liep zoals een goede dinsdag dient te verlopen. Weinig wind, (op tien minuten miezer na) geen regen en een aangename temperatuur.
Vanavond niet zo veel 3-setters, dus we waren mooi op tijd klaar.
Er wordt zo fanatiek/enthousiast gespeeld dat vele ballen buiten de grenzen van het tennispark eindigden. In de heg, op het parkeerterrein, in de achterliggende sloot en in de bossages, overal duiken die gele bolletjes op. Het mag wat kosten zo’n toernooi, dus mocht u die gele dondertjes tegenkomen, geef ze gerust aan de hond.

haringstad

maandag 4 september:
Volle bak vanavond. Op 5 banen werd gestreden om een volgende ronde te bereiken. Voor de verliezers in de eerste ronde van schema’s, geen nood, zij gaan naar de verliezersronde. Zo speelt ieder minimaal 2 partijen. Lekker weertje nog, dus de meesten spelers zaten na hun partij nog lekker buiten met een drankje en natuurlijk haring.

 

 

 

 

 

zondag 3 september:
Op deze eerste zondag was het aantal te verspelen partijen 2 ronden van 4.Je denkt dan, makkie vroeg klaar. Maar ………. nee hoor de 3-setters vlogen ons om de oren. Geweldig zoals er gestreden werd om de winst. Na inspanning komt ontspanning. Het was lekker weer dus mooi buiten nazitten aan de lange tafels. Een hapje en een drankje er bij; de pefecte manier om het weekend af te sluiten.

 

 

 

 

 

 
zaterdag 2 september:
De kop is er weer af. Het Haringstad 35+ Veteranen Toernooi ging vandaag voor de 19de keer van start. Zoals elk jaar was het moeizaam om partijen te plannen in het eerste weekend. We hadden 2 ronden op de banen 1, 2 en 3. Door aan 1 kant van de kantine te blijven zat er toch een gezellig ploegje mensen, en die bleken allen doorgewinterde nazitters. Ria zorgde voor extra sfeer door op de lange tafels potjes met waxinelichtjes te zetten.