De Kop is er Af, de gang zit er weer in! Zo kunnen we de afgelopen zaterdag wel typeren. En dat nog wel met een start in de regen voor de jeugdcommissie. Maar op één koppel na was iedereen aanwezig en kon de “strijd” aanvangen. Wat een leuk gezicht 6 banen bezet, regen of geen regen iedereen enthousiast zo als het hoort. Er was zelfs een Oma aanwezig als supporter, hulde.
In en om de kantine was het een en al drukte want onze BBQ buitenplaats moest in gereedheid worden gebracht. Gelukkig waren en genoeg leden en bestuursleden aanwezig en om 12 uur was alles Spic en Span.
De Patat kon doorkomen en na dat er nog een ijsje was genuttigd ging iedereen tevreden huiswaarts.
Complimenten voor de jeugdcommissie 👍

Ondanks dat de regen gestaag neerviel gingen om 2 uur de 8 Bikkels de baan op die in een poule systeem elkaar gingen bestrijden.

Stefan heeft onder tussen een groot aantal rackets bespannen, top.

De aanwezige leden konden vanuit de gezellige kantine genieten van mooie rally’s. Menno Bakker was uiteindelijk diegene die gekroond kon worden als nummer 1👍

Om klokslag 15.00 uur traden de 2 Jeu de Boules toppers van onze Club Peter de Wit en Ruud Appelman aan voor de openingswedstrijd van onze nieuwe Jeu de Boules baan. Nadat ik in een kort woordje de aanwezige welkom had geheten mocht ik de baan openen met het werpen van de Bud.

Na een spannende partij die ik als scheidsrechter mocht leiden ging Peter met de eer strijken.

Het is heerlijke om te zien dat er midden in ons mooie park weer iets nieuws ontstaan is waar vele jong of oud van kunnen genieten of meegenieten 🎉

Het feest en de BBQ konden beginnen en de eerste deelnemers aan het openingstoernooi kwamen binnen.Gelukkig voor de organisatie was er een prachtige opkomst en waren alle banen meer dan bezet.
Dit doet mij herinneren aan andere tijden die nu misschien weer wat terugkomen omdat we door de Corona weer even met beide benen op de grond zijn gezet. Na afloop kon iedereen los en ging het door tot in de late uurtjes.
Het doet mij erg goed dat de commissie’s de draad weer goed hebben opgepakt en dat er nog vele gezellige dagen en avonden volgen met veel en spanende tennis partijen 🎾
Tenslotte als er leden zijn die denken lijkt mij ook wel leuk om commissie lid te zijn of ideeën hebben voor activiteiten wij horen het graag🎾

Allemaal een mooie(tennis)Zomer toegewenst.

Paul Botman🌷