Zondag 24 april was het al vroeg gezellig druk op het park. Vanaf 9 uur speelden de teams van tenniskids rood en oranje hun competitiewedstrijd.

Voor de oranje competite waren er 14 kinderen naar het park gekomen. Op 4 banen hebben zij hun enkel- en dubbelpartijen gespeeld. Voor Enkhuizen deden Frank Harlaar, Davide Licher en Alies Clay mee. Helaas was Finn Tichelaar geblesseerd, maar hij kwam toch langs om zijn ploeggenoten aan te moedigen en te coachen. En niet voor niks, want vandaag heeft het team 91 punten gehaald. Het hoogste aantal van de dag. En niet voor de eerste keer deze periode. En dus kunnen deze toppers zich kampioen van de periode noemen. Na afloop van deze mooie wedstrijd hebben we de spelers kort geïnterviewd.

Wat is het geheim van jullie team: “ We communiceren goed met elkaar. We profiteren van de fouten van de tegenstander. We geven tips aan elkaar. We juichen bij een mooi punt. We geven elkaar complimenten bij een mooi punt. Finn was een goeie coach en hij hielp met tellen.”

Hoe voelt het om kampioen te zijn: “ Geweldig!” “Leuk!” “Spannend!” “Heel cool! Het gebeurt niet elke keer!”

Gefeliciteerd toppers!